Strukturelle egenskaper til GKBM New 65 uPVC-serien

GKBMNye 65 uPVC karmvinduer/dørprofiler' Funksjoner

1. En synlig veggtykkelse på 2,5 mm for vinduer og 2,8 mm for dører, med 5 kammerstruktur.

2. Det kan installeres 22 mm, 24 mm, 32 mm og 36 mm glass, og oppfyller kravene til høyisolasjonsvinduer for glass.

3. Behandlingen av de tre store selvklebende båndstrukturen dører og vinduer er veldig praktisk.

4. Dybden på glassbarrierene er 26 mm, noe som øker tetningshøyden og forbedrer vanntettheten.

5. Rammen, rammen og pakningene er universelle.

img

6. Maskinvarekonfigurasjon: 13 serier for innvendige vinduer, og 9 serier for ytre vinduer og dører, noe som gjør det enkelt å velge og montere.

7. Tilgjengelige farger: hvit, strålende, kornet farge, dobbeltsidig co-ekstrudering, tosidig kornet farge, helkropp og laminert.

GKBM vindus- og dørprofilers fordeler

1. Overlegen styrke og holdbarhet: En av de fremtredende egenskapene til den nye 65 uPVC-serien er dens eksepsjonelle styrke og holdbarhet. I motsetning til tradisjonelle materialer er uPVC-profiler svært motstandsdyktige mot korrosjon, råte og forvitring, noe som gjør dem ideelle for både innendørs og utendørs bruk. Dette betyr at dørene og vinduene dine vil opprettholde sin strukturelle integritet og estetiske appell i mange år fremover, selv under tøffe miljøforhold.

2. Energieffektivitet: I dagens miljøbevisste verden er energieffektivitet en toppprioritet for både byggherrer og huseiere. Den nye 65 uPVC-serien utmerker seg på dette området, og tilbyr utmerkede varmeisolasjonsegenskaper. Dette betyr at bygningen din vil være bedre rustet til å holde på varmen om vinteren og holde seg kjølig om sommeren, noe som til slutt fører til redusert energiforbruk og lavere strømregninger.

3. Lite vedlikehold: Si farvel til bryet med hyppig vedlikehold og vedlikehold. uPVC-profiler er utrolig lite vedlikehold, og krever bare enkel rengjøring for å holde dem så gode som nye. Med sin motstand mot falming, vridning og avskalling, tilbyr disse profilene en langvarig løsning som sparer både tid og penger i det lange løp.

4. Allsidig design: Den nye 65 uPVC-serien utmerker seg ikke bare i ytelse – den tilbyr også et bredt utvalg av designalternativer som passer til enhver arkitektonisk stil. Enten du foretrekker slanke, moderne profiler eller klassiske, tradisjonelle design, er det et uPVC-alternativ som matcher visjonen din. I tillegg kan disse profilene enkelt tilpasses til ulike former og størrelser, noe som gir deg fleksibiliteten til å lage unike og iøynefallende dør- og vinduskonfigurasjoner.

5. Miljømessig bærekraft: Ettersom etterspørselen etter miljøvennlige byggematerialer fortsetter å vokse, fremstår den nye 65 uPVC-serien som et bærekraftig valg. uPVC er fullt resirkulerbart, noe som gjør det til et miljøvennlig alternativ for byggeprosjekter. Ved å velge uPVC-profiler kan du bidra til å redusere miljøpåvirkningen fra byggeprosjektene dine samtidig som du nyter førsteklasses ytelse og lang levetid.

Den nye 65 UPVC-serien representerer et stort sprang fremover for GKBM innen vindus- og dørprofiler. Med sin imponerende styrke, energieffektivitet, lave vedlikeholdskrav, allsidig design og miljømessig bærekraft, er det klart at uPVC-profiler tilbyr en overbevisende rekke av fordeler for både byggherrer og huseiere. Enten du går i gang med et nytt byggeprosjekt eller vurderer en oppgradering av din eksisterende eiendom, er den nye 65 uPVC-serien absolutt verdt å utforske for sitt potensial til å heve ytelsen og estetikken til dørene og vinduene dine.

Hvis du vil finne ut mer om de nye 65 uPVC vinduer og dørprofiler, klikkhttps://www.gkbmgroup.com/upvc-profiles/


Innleggstid: 20. august 2024