Strukturelle egenskaper til GKBM 70-serien

GKBM 70 uPVC Casement Vindu Profiler' Funksjoner

1. Veggtykkelsen på den visuelle siden er 2,5 mm; 5 kamre;

2. Kan installere 39 mm glass, som oppfyller kravene til høyisolasjonsvinduer for glass.

3. Struktur med stor pakning gjør fabrikken mer praktisk å behandle.

4. Innsettingsdybde på glass er 22 mm, det forbedrer vanntettheten.

5. Rammen, viftetrykket og løftetrykket

1

striper av serien er universelle.

6. De interne og eksterne maskinvarekonfigurasjonene i 13-serien er praktiske for valg og montering.

7. Tilgjengelige farger: strålende, kornet farge og laminert.

CasementWinnows' AnvendeligScenes -- Bolig

Soverom:Den gode ventilasjonen og lysytelsen til vinduer med sprosser kan gi et behagelig sovemiljø for soverommet. Samtidig kan tetningsytelsen og lydisolasjonsytelsen også effektivt blokkere støyen utenfor, slik at beboerne kan hvile i rolige omgivelser.

LevendeRoom: Tstuen er hovedstedet for familieaktiviteter, vinduer med vinduer kan gjøre stuen mer lys og gjennomsiktig, noe som øker romfølelsen. Når det gjelder dekorasjonsstil, kan vinduer med vinduer matches med ulike stiler av stuedekorasjon for å forbedre den generelle skjønnheten til stuen.

Kjøkken: Tkjøkkenet trenger god ventilasjon for å eliminere røyk og lukt. Det store åpningsarealet til vinduer med vindu kan dekke kjøkkenets ventilasjonsbehov, mens de lettstelte funksjonene også letter det daglige vedlikeholdet av kjøkkenvinduer.

Baderom: BRommet er vanligvis fuktig, trenger god ventilasjon og fuktmotstand. Casement-vinduer kan sikre ventilasjon samtidig som de effektivt hindrer vanndamp fra å komme inn i rommet og holder badet tørt.

CasementWinnows' AnvendeligScenes -- KommersiellBbygninger

KontorBbygninger:Casement-vinduer kan gi tilstrekkelig naturlig lys og god ventilasjon for kontorer i kontorbygg, noe som forbedrer effektiviteten og komforten til ansatte. Samtidig kan dens vakre og sjenerøse design også forbedre helhetsbildet til kontorbygget.

Hotell: HOtel-rommene må skape et stille, komfortabelt miljø, tette ytelse for vinduer med vinduer og lydisolasjon for å møte denne etterspørselen. I tillegg kan rammevinduer også gi et særpreg til utseendet til hotellet, og tiltrekke flere gjester.

ShoppingMalt: Shopping kjøpesentre kan bruke vinduer med vinduer for hoveddøren og noen gatevinduer, som er praktiske for kunder å gå inn og ut, og kan spille en rolle i å vise varer. Samtidig kan den gode belysningsytelsen til vinduer med vinduer også gjøre interiøret i kjøpesenteret lysere og tiltrekke seg kundenes oppmerksomhet.

Avslutningsvis har vinduer med vinduer blitt mye brukt innen konstruksjon med sine mange fordeler. Enten i bolig- eller næringsbygg, kan vinduer med vinduer gi oss en komfortabel, vakker og trygg opplevelse. Når vi velger vinduer med vinduer, bør vi velge riktig materiale, håndverk og merke i henhold til våre behov og faktiske situasjon. Hvis du er interessert, ta kontaktinfo@gkbmgroup.com


Innleggstid: 16. september 2024