Introduksjon av Thermal Break aluminiumsvinduer

 Oversiktof Termisk pauseAluminiumsvindus

Termisk brudd aluminiumsvindu er oppkalt etter sin unike kuldebrobrytende teknologi, dens strukturelle design gjør at de indre og ytre to lagene av aluminiumslegeringsrammer er adskilt av isolasjonslister, effektivt blokkerer ledning av innendørs og utendørs varme, og forbedrer bygningens varmeisolasjon betydelig. ytelse. Sammenlignet med tradisjonelle aluminiumsvinduer, kan termiske aluminiumsvinduer effektivt redusere energiforbruket, redusere hyppigheten av klimaanlegg og oppvarming, og dermed redusere kostnadene for energiforbruk i bygninger betydelig, i tråd med utviklingstrenden for grønne bygninger.

FunksjoneravTermisk pauseAluminiumsvindus

Det termiske aluminiumsvinduet tar i bruk termisk brobrytende teknologi for effektivt å isolere innendørs og utendørs varmeoverføring, noe som forbedrer energieffektiviteten betydelig. Denne designen forhindrer effektivt varm og kald luft fra å passere gjennom vinduet, reduserer energiforbruket til innendørs klimaanlegg og oppvarming og bidrar til å spare energi og redusere utslipp.

Aluminiumslegeringsrammen er presisjonsdesignet og produsert med en dobbeltlagsstruktur i skjøten med vindusrammen, som sikrer god tetting av vinduet, effektivt forhindrer luft- og vanninntrengning, og forbedrer innendørs komfort og stillhet.

c1

Aluminiumslegeringsmateriale har god styrke og korrosjonsmotstand, tilpasser seg ulike klimatiske forhold og miljøendringer, og er ikke lett å deformere, falme eller korrodere ved langvarig bruk, og opprettholde stabiliteten og utseendet til vinduene.

Utformingen av de termiske aluminiumsvinduene er fleksibel og diversifisert, og forskjellige farger, modeller og glassstiler kan velges i henhold til arkitektoniske stiler og personlige preferanser, slik at de kan integreres i ulike innendørs og utendørs dekorative stiler, og forbedre den generelle estetikken. og bygningens modernitet.

Overflatebehandlingsteknologi gjør det termiske bruddet i aluminiumsvindu med selvrensende funksjon, ikke lett å flekke støv og smuss, enkel daglig rengjøring, reduserer arbeidsbelastningen og hyppigheten av vedlikehold.

Bruken av aluminiumslegeringsmateriale er svært resirkulerbart, noe som kan redusere forbruket av ressurser og miljøbelastning, i tråd med trenden og kravene til moderne grønn bygning.

 

Fordeler medGKBMAluminiumProfiler

GKBM aluminiumsprofiler holder seg til den høye kvaliteten på et høyt utgangspunkt, høye standarder og høye spesifikasjoner i mange år, har mer enn ti års moden erfaring i Kinas dør- og vindusindustri og dens sterke tekniske styrke, mestrer kjerneteknologien til aluminiumsprofilindustri, og forsker på og utvikler en serie bransjeledende aluminiumsprofiler for vinduer og dører og aluminiumsprofiler for gardinvegger, går formelt inn i Kinas aluminiumsprofilindustri for å åpne opp en vekstpol innen GKBM aluminiums arkitektoniske vinduer og dørprofiler igjen.


Innleggstid: Jul-08-2024