Introduksjon av GKBM uPVC-profiler

Kjennetegn på uPVC-profiler

uPVC-profiler brukes vanligvis til å lage vinduer og dører.Fordi styrken til dører og vinduer kun behandlet med uPVC-profiler ikke er nok, legges det vanligvis til stål i profilkammeret for å øke fastheten til dører og vinduer.Grunnen til at uPVC-profilene kan brukes mye, og dens unike fordeler er uadskillelige.

Fordelene med uPVC-profiler

Prisen på plast er mye lavere enn aluminium med samme styrke og levetid, med den kraftige økningen i metallpriser er denne fordelen mer og mer åpenbar.

De fargerike uPVC-profilene til bygningen tilfører mye farge.Tidligere brukte tredører og vinduer, spraymaling på overflaten av vinduer og dører, maling er lett å skrelle av når det ultrafiolette lyset eldes, mens de fargerike aluminiumsdørene og vinduene er dyre.Bruk av fargerike laminerte profiler er en god løsning på dette problemet.

Ved å legge til forsterket stål i profilens kammer, er styrken til profilen kraftig forbedret, med anti-vibrasjon og vinderosjonsbestandighet.I tillegg har profilene et uavhengig dreneringskammer for å unngå korrosjon av stålprofiler, slik at levetiden til vinduer og dører er forbedret.Og tillegget av anti-ultrafiolette komponenter gjør også at uPVC-profilene har blitt forbedret værbestandighet.

Den termiske ledningsevnen til uPVC-profiler er langt mindre enn for aluminiumsprofiler, og utformingen av flerkammerstruktur oppnår effekten av varmeisolasjon.

uPVC-dører og -vinduer settes sammen ved sveiseprosess, pluss den lukkede flerkammerstrukturen, som har god lydisolasjonsevne.

Fordelene med GKBM uPVC-profiler

GKBM uPVC-profiler har mer enn 200 innenlandske og utenlandske avanserte produksjonslinjer og mer enn 1 000 sett med former, med en årlig produksjonskapasitet på 150 000 tonn, skalastyrken er plassert i topp fem av de nasjonale profilbedriftene, og merkevareinnflytelsen er rangert blant de tre beste i bransjen.Den kan produsere 25 produktserier i 8 kategorier som hvit, Kornfarge, Co-ekstrudert, Laminering, etc., inkludert mer enn 600 produktvarianter som 60 karmer, 65 karmer, 72 karmer, 80 glidende osv., som kan tilfredsstiller kravene til energisparing av bygninger over hele verden, og passer perfekt med klimasonene i Kina.GKBM uPVC Profiler har kinesisk største innovasjonsbase av miljøvennlige plastprofiler med organotinn som stabilisator, og er pioneren og lederen av blyfrie miljøvennlige profiler i Kina.

For mer informasjon om GKBM uPVC-profiler, velkommen til å klikkehttps://www.gkbmgroup.com/project/upvc-profiles/

tt


Innleggstid: 27. mai 2024