Introduksjon av 55 Thermal Break Casement Window Series

Oversikt over Thermal Break Aluminium Window

Termisk bryte aluminiumsvindu er oppkalt etter sin unike termiske bryteteknologi, dens strukturelle design gjør at de indre og ytre lagene av aluminiumslegeringsrammer er adskilt av en termisk stang, blokkerer effektivt ledning av innendørs og utendørs varme, og forbedrer bygningens varmeisolasjonsytelse betydelig. . Sammenlignet med tradisjonelle aluminiumsvinduer, kan termisk brudd aluminiumsvinduer effektivt redusere energiforbruket, redusere frekvensen av klimaanlegg og oppvarming, og dermed redusere kostnadene for energiforbruket til bygningen betydelig, i tråd med utviklingstrenden for grønn bygning.

Funksjoner av 55 Thermal Break Casement Window Series

1.Tre segl struktur design, for å unngå inntrenging av regnvann i den indre siden, den ytre tetningsdesignen, reduserer ikke bare effektivt inntrenging av regnvann i det isobariske hulrommet, samtidig som det effektivt forhindrer inntrenging av sand og støv, er lufttett vanntett ytelse utmerket.

2.JP55 termisk brudd vindusvinduer, rammebredde 55 mm, liten overflatehøyde på 28, 30, 35, 40, 53 og andre spesifikasjoner for å tilpasse seg behovene til forskjellige markeder, støttematerialer universal, hoved- og hjelpematerialer med en rekke måter å oppnå en rekke vindustypeeffekter på.

3. Matchende 14,8 mm isolasjonslister, standard spordesign kan utvide spesifikasjonene til isolasjonslister for å oppnå forskjellige produktserier.

1

4. Høyden på trykkledningen er 20,8 mm, som er egnet for vindusrammer, innvendige vifter, ytre vifter, konverteringsmaterialer og midtstile, noe som reduserer variasjonen av kundens materialer og forbedrer påføringshastigheten av materialer.

5. Matchende spandler er felles for alle GKBM aluminiumsrammeserier.

6. Valget av hult glass med varierende tykkelse og flerkammerstrukturen til profilen reduserer effektivt resonanseffekten til lydbølger og forhindrer ledning av lyd, noe som kan redusere støy med mer enn 20db.

7. En rekke trykklinjeform, for å møte kravene til glassinstallasjon, forbedre vinduets estetikk.

8. Spaltebredde 51mm, maksimal montering på 6 + 12A + 6mm, 4 + 12A + 4 + 12A + 4mm glass. 

Fordeler med GKBM Thermal Break Aluminium

Med den økende bekymringen for energiforbruk og miljøpåvirkning, øker etterspørselen etter termiske aluminiumsvinduer raskt i markedet. Som et representativt produkt for energisparing og miljøvern, vil det innta en viktig posisjon i det fremtidige markedet for byggematerialer. Med den kontinuerlige teknologiutviklingen og den gradvise reduksjonen av produksjonskostnadene, vil populariteten og anvendelsesomfanget til termiske aluminiumsvinduer utvides ytterligere, noe som gir en mer pålitelig løsning for å bygge energisparing.


Innleggstid: Aug-05-2024