Om GKBM uPVC Vinduer og Dører

Introduksjon av uPVC vinduer og dører

uPVC vinduer og dører er vinduer og dører laget av en kompositt av plast og stål. Fordi vinduer og dører behandlet med kun uPVC-profiler ikke er sterke nok, legges stål til profilhulene for å øke soliditeten til vinduene og dørene. Den kombinerer lettheten til plast og styrken til stål med utmerket holdbarhet og allsidighet. uPVC vinduer og dører er mye brukt i boliger og kommersielle og har blitt en integrert del av moderne arkitektur.

Funksjoner av uPVC vinduer og dører

1.uPVC-vinduer og -dører har en hulstruktur med flere kammer, uPVC er en dårlig varmeleder, så uPVC-vinduer og -dører har bedre varmeisolasjon enn vinduer og dører i aluminiumslegering.

2.SomuPVC-profiler har en unik flerkammerstruktur, og alle spaltene er utstyrt med dør- og vindusforseglingsgummilister og belegg.

1

strimler under montering, de har god lufttetthet, vanntetthet, vindtrykkmotstand og varmebevarende og lydisolerende egenskaper.

3.uPVC vinduer og dører har utmerket korrosjonsbestandighet på grunn av sin unike formel, og er ikke utsatt for erosjon av sure og alkaliske medisiner og regnvann. I tillegg er maskinvaren til uPVC-vinduer og -dører av metallprodukter, og anti-korrosjon maskinvare vil bli brukt i noen spesielle områder.

4.uPVC vinduer og dører i råmaterialet for å legge til ultrafiolett absorber, og lavtemperatur slagmiddel, og dermed forbedre plast stål dører og vinduer værbestandighet.

5.uPVC vinduer og dører er ikke selvantennende,

selvslukkende, sikker og pålitelig, i tråd med brannkrav, utvider denne ytelsen bruksområdet for uPVC-vinduer og -dører.

6.uPVC vinduer og dører tekstur er fin og jevn, kvaliteten på den samme innvendig og utvendig, uten behov for spesiell overflatebehandling og behandling, noe som gjør dørene og vinduene plastvindusbehandlingsdimensjoner med høy presisjon, god tetningsytelse.

7. Lydisolasjonen til uPVC-vinduer og -dører ligger hovedsakelig i glassets lydisolerende effekt. Og i strukturen til dører og vinduer er bruken av høykvalitets limstrimler, plastforseglingstilbehør, noe som gjør uPVC-vinduer og dørforseglingsytelser bemerkelsesverdig.

8.uPVC-profiler har fin tekstur, glatt overflate, myk farge, kan være hvit eller farget, kan være laminert eller spennet aluminium, og kan brukes til å matche fargen på bygningens utseende etter ønske.

9.uPVC vinduer og dører er giftfrie og ufarlige, ingen formaldehyd, ingen lukt, det er ingen stoffer som er skadelige for menneskekroppen. Materialet kan også resirkuleres gjentatte ganger, ingen forurensning av miljøet. I tillegg er hardheten i uPVC-profilen høy, og installasjonen av maskinvare med funksjonen tyveri, slik at hele døren og vinduet har en høy grad av tyverisikring.

For mer informasjon om GKBM upvc vinduer og dører, vennligst klikk:https://www.gkbmgroup.com/system-windows-doors/


Innleggstid: 27. juni 2024